ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Με €25 εκατ. πήραν το κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

Η Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.) πλειοδότησε με 25 εκατ. ευρώ στον διαγωνισμό για την απόκτηση του αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί της οδού Μιχαλακοπούλου, που μέχρι πρόσφατα στέγαζε τον Δημoσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη που κατέρρευσε στα χέρια του Σταύρου Ψυχάρη.
Η εισηγμένη Trastor υπέβαλε την μεγαλύτερη προσφορά στη..
διαγωνιστική διασικασία που έτρεχε η ιδιοκτήτρια Εθνική Leasing προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ παραπάνω έναντι των 22 εκατ. ευρώ που είχε θέσει ως ελάχιστο τίμημα η ιδιοκτήτρια.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Trastor ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε από την Εθνική Leasing ΑΕ, προσέφερε το ποσό των 25.000.000 ευρώ για την απόκτηση αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί της οδού Μιχαλακοπούλου αρ. 80 στην Αθήνα και ανακηρύχθηκε πλειοδότρια. H εταιρεία θα ενημερώσει περαιτέρω το επενδυτικό κοινό εφόσον ολοκληρωθεί η κατακύρωση του διαγωνισμού και καταρτιστεί το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου».
Η Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.), είναι η πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία που συστάθηκε στην Ελλάδα και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (TRASTOR:GA).
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία κυρίως στην Ελλάδα και στην ενεργό διαχείριση του χαρτοφυλακίου της, ο δε κύκλος εργασιών της προέρχεται κατά κύριο λόγο από έσοδα από μισθώματα.