ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

«Εκσυγχρονίζεται» η Kontra News του Α. Κουρή

H Γιάννα Αγγελοπούλου άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στο twitter και ήδη ξεκίνησε με τα πρώτα tweets. Οι χρήστες twitter μπορούν να την αναζητήσουν είτε ως Gianna Angelopoulos είτε ως @GAngelopoulou ή  twitter.com/GAngelopoulou
***
Από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η εφημερίδα Kontra News του..
Α. Κουρή αλλάζει. «Εκσυγχρονίζεται» και κυκλοφορεί πανελλαδικά σε μικρό και εύχρηστο σχήμα, έχρωμη σε όλες τις (16) σελίδες της με τιμή 1 ευρώ. Μένει να δούμε πως θα υποδεχτεί τις αλλαγές το αναγνωστικό κοινό.
***
Eπτά χρόνια πέρασαν για την πολιτιστική ιστοσελίδα independent.gr που οι διαχειριστές αποφάσισαν να αλλάξουν σχεδιασμό και εμφάνιση. Οπως λένε όμως δεν αλλάξαν απόψεις για τον πολιτισμό.
«Καλώς να μας επισκεφτείτε -ελπίζουμε να σας αρέσουμε». λένε στο independent.gr, εκεί «που όλα τα λουλούδια ανθίζουν». 
***
Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου με αφιέρωμα στον Γ΄ Κύκλο της κοινωνικής σειράς «Ballers», που κατέκτησε εκατομμύρια τηλεθεατές, και μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 σε πρώτη μετάδοση, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 00:15.