ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθησαν οι The Legends...

...η ροκ συμμορία που οι μουσικές αρχές αναζητούσαν για χρόνια

Η ροκ συμμορία “The Legends” είναι κάτι σαν αστικός θρύλος όλα αυτά τα χρόνια. Δρα στην πόλη της Αθήνας, τόσο τις πρωινές όσο και τις νυχτερινές ώρες, έχοντας προκαλέσει ανησυχία σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.
Οι πληροφορίες για μια κοκκινομάλλα με τατουάζ,..
η οποία είχε ως βασικό στόχο να παρανομεί υπέρ των γυναικών, έδιναν κι έπαιρναν για καιρό στις αστυνομικές αρχές. Κανείς δεν την είχε δει, πολλοί όμως την είχαν ακούσει μέσα από ηχογραφημένα μηνύματα ή τραγούδια που άφηνε στα σημεία δράσης της. Τα ίδια και με το μέλος της συμμορίας που είχε το παρατσούκλι “Μάκης ο Αστείος”. Άλλαζε πρόσωπα διαρκώς, με συνέπεια να μην μπορεί να εντοπιστεί από την αστυνομία.
Όμως, η ελεύθερη δράση της συμμορίας έλαβε τέλος και ύστερα από μια συντονισμένη επιχείρηση των αρχών οι The Legends “πιάστηκαν” στους 88.6.
Πλέον ο Μάκης Παπασημακόπουλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Νάσος Κοντοπάνος, ο Γιάννης Κουλουκάκος και ο Γιώργος Ζερβός θα μπουν στο στούντιο όπου θα εκτίσουν την ποινή τους, σε συνδυασμό με κοινωνική εργασία, δηλαδή τη μουσική ψυχαγωγία και ενημέρωση των ακροατών της Αθήνας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 24MEDIA ανέλαβε την ηθική και μουσική ευθύνη της δράσης των “The Legends”, μια είδηση που σόκαρε το ελληνικό ακροατήριο.
Η ραδιοφωνική “δίκη” των “The Legends” αρχίζει από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
  • 07:00 - 10:00 Μάκης Παπασημακόπουλος και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για σειρά από παράνομες πράξεις κατά του πρωινού ξυπνήματος.
  • 10:00 - 13:00 Μουσικές επιλογές από τον πυρήνα και τον εγκέφαλο της συμμορίας.
  • 13:00 - 16:00 Νάσος Κοντοπάνος, ο οποίος κατηγορείται για αφιερώσεις, διαγωνισμούς και άμεση σχέση με το κοινό.
  • 16:00 - 19:00 Γιάννης Κουλουκάκος, με μια λίστα από αξιόποινες πράξεις. Ξεχωρίζουν η έντονη άποψη και γνώση για τα δρώμενα της πόλης, οι βαθιές μουσικές γνώσεις και η ακόμα πιο βαθιά φωνή.
  • 19:00 - 22:00 Γιώργος Ζερβός, το μέλος της συμμορίας που συνήθιζε να χτυπάει βράδυ, γνωρίζοντας κάθε πτυχή της νύχτας και τι αυτή χρειάζεται.
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει
Σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορεί ελεύθερο και ένα έκτο μέλος της συμμορίας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά και αποτελεί μυστήριο αφού ως τώρα δεν υπήρχαν ίχνη και σημάδια ότι η συμμορία ήταν μεγαλύτερη. Οι αρχές είναι κοντά στο να τον εντοπίσουν και αναμένονται νέες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
Μείνετε συντονισμένοι για εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Ακούτε καθημερινά Legend 88.6 και ακολουθήστε το σταθμό στο Instagram και το Facebook για αποδεικτικά στοιχεία και εικόνες από τη δράση των The Legends.