ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ανοιχτή επιστολή για έναν αποκλεισμό

Προς κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου, πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς, και Χρήστο Μεγάλου, διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Πειραιώς
Αξιότιμοι κύριοι,
Οι αναγνώστες της «Εφ.Συν.» ενδιαφέρονται πρωτίστως να μάθουν πώς θα λειτουργήσει η νέα εταιρεία που συστήσατε με τη..
σουηδική Ιntrum, στην οποία έχουν μεταβιβαστεί τα προβληματικά δάνεια ύψους 27 δισ. ευρώ (μαζί με τα προσωπικά στοιχεία των δανειοληπτών), καθώς και τι μέλλει γενέσθαι με του 300 εργαζομένους της τράπεζας που δεν δέχθηκαν να μετακινηθούν… εθελοντικά στη νέα εταιρεία διαχείρισης και παραμένουν σε καθεστώς αβεβαιότητας.
Δυστυχώς, όμως, τα παραπάνω ζητήματα δεν θα μπορέσουμε να τα συζητήσουμε στη σημερινή ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ιntrum, Mikael Ericson.
Οπως ενημερώθηκα αρμοδίως, η «Εφ.Συν.» (και κάποια άλλα Μέσα) δεν προσκλήθηκε, λόγω στενότητας χώρου, αλλά θα λάβει πρόσκληση για μια… μελλοντική συνάντηση.
Κατόπιν όλων αυτών, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λυπάμαι αλλά δεν θα σας τιμήσω με την παρουσία μου στην παρουσίαση των Επετειακών Δράσεων της τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.
Αντιλαμβάνομαι ότι η αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα γίνει η παρουσίαση των Επετειακών Δράσεων για την Επανάσταση του 1821, έχει άπλετο χώρο, αλλά οι δημοσιογράφοι δεν είναι για να γεμίζουν τον… χώρο.

Αρτεμις Σπηλιώτη 
Eφημερίδα των Συντακτών