ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

«Θα αποδοθούν ευθύνες», λέει (καθυστερημένα και μετά τις αντιδράσεις) η Μπακογιάννη

...για την «εμπλοκή» του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της σε σοβαρό τροχαίο

 Αντιδράσεις για την καθυστερημένη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη εκδηλώνονται από χρήστες του διαδίκτυου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία παραδέχεται ότι επρόκειτο για το..

υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της. «Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου», δηλώνει η βουλευτής η οποία διαβεβαίωσε τους γονείς του άτυχου νέου ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν. 

Στο τροχαίο ενεπλάκη ο οδηγός με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της κυρίας Μπακογιάννη, την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ παρακολουθούσε «την ώρα του πρωθυπουργού» .
Όπως έγινε γνωστό, θύμα του δυστυχήματος είναι ένας 23χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσυκλέτα. Στην δήλωσή της, η κυρία Μπακογιάννη αναφέρει ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες για το δυστύχημα.
Η βουλευτής της ΝΔ γράφει στο facebook:
«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Τι λέει η Τροχαία

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της εισόδου της Βουλής έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.
Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».