ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Το τέλος της παραδοσιακής δημοσιογραφίας


Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη και το Φως τον Σπορ τού αφιερώνει λίγες, αλλά τρυφερές και με αγάπη για τον άνθρωπό του, λέξεις. Το κείμενο..

αναφέρεται όχι τόσο στη δημοσιογραφική πλευρά τού σπουδαίου αθλητικού συντάκτη και επιτυχημένου εκδότη-διευθυντή, αλλά, κυρίως, στην ανθρώπινη. Μια πλευρά που την ήξεραν, βέβαια, πολλοί, αλλά όχι τόσο στην καθημερινότητά της όσο η οικογένειά του. Και γι’ αυτό, στο σημερινό κείμενο μνήμης σημειώνεται κάτι πολύ απλό: «από όσα τον χαρακτήριζαν και τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη μας ξεχωρίζουμε τον μελωδικό ήχο της φωνής του, όταν τραγουδούσε μόνος του».
Από τις αναφορές τού κειμένου, για τη μη δημοσιογραφική πλευρά του, ξεχωρίζει ακόμα ότι «ο Θόδωρος Νικολαΐδης αγάπησε τρία πράγματα: τον Ολυμπιακό, το σινεμά και το λαϊκό τραγούδι». Στο σημείωμα αναφέρεται ότι ο θάνατος του Θόδωρου Νικολαΐδη σήμανε το τέλος εποχής για την παραδοσιακή δημοσιογραφία. 

- περισσότερα στο Harddog ΕΔΩ