ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ανέλαβε την ευθύνη η Σφέτσα για το εξώφυλλο του ΒΗΜΑgazino


Enimerosi24: Η διευθύντρια του ένθετου περιοδικού της Βήματος υποστηρίζει ότι ήταν αποκλειστικά δική της πρωτοβουλία…

Η απόφαση των υπευθύνων του BΗΜΑgazino να κάνουν επετειακό τεύχος για την 25η Μαρτίου και τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική επανάσταση συνοδεύτηκε από μια εμφανώς αποτυχημένη.. από κάθε άποψη απόφαση να συνδυαστεί αυτή η επέτειος στο εξώφυλλο του περιοδικού με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και να εκπέμπει ένα μήνυμα στη γενικότερη «γραμμή» που ακολουθεί το εκδοτικό συγκρότημα στο οποίο ανήκει το περιοδικό.
Η απόφαση για την αντικατάσταση του προσώπου των πρωταγωνιστών της επανάστασης από τα πρόσωπα του έλληνα πρωθυπουργού, της Γιάννας Αγγελοπούλου και διαφόρων ξένων ηγετών προκάλεσε όπως ήταν ευνόητο μια έκρηξη σχολιασμού και σάτιρας στα social media. Για κακή τύχη των υπευθύνων του περιοδικού την ώρα που γινόταν πάρτι στα social media με το εξώφυλλο ξεκινούσε και το Ράδιο Αρβύλα το οποίο φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία και σήκωσε το θέμα ψηλά.
Σύμφωνa με όσα γράφει το enimerosi24, στην εφημερίδα επικρατούσε ήδη πραγματικός χαμός. Αρχικά αποσύρθηκε άρον άρον το διαφημιστικό σποτ, ενώ στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να μην κυκλοφορήσει το περιοδικό την Κυριακή. Τελικά με απόφαση του Β Μαρινάκη το περιοδικό θα κυκλοφορήσει με νέο εξώφυλλο (δείτε ΕΔΩ).
Οσον αφορά το τι συνέβη η διευθύντρια του ένθετου περιοδικού της Βήματος, Μαργαρίτα Σφέτσα, διατείνεται παντού πως όλα ήταν δική της πρωτοβουλία, ότι δηλαδή αυτή αποφάσισε να μπει το συγκεκριμένο εξώφυλλο και ότι δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει οποιονδήποτε δηλαδή ούτε τον Αντώνη Καρακούση ούτε πολύ περισσότερο τον εκδότη.
- πηγή: enimerosi24