ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Ο Κυριάκος οπλαρχηγός...


Ένα εξώφυλλο του «Βημαgazino» που απεικονίζει ως... οπλαρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά δίνει και ρόλο ηρώων σε Μάριο Ντράγκι, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Εμανουέλ Μακρόν και άλλους.. ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στα social media, παρά το γεγονός ότι γρήγορα αποσύρθηκε.
Στο εξώφυλλο εικονίζονται ο Μητσοτάκης σε ρόλο Μακρυγιάννη-Koλοκοτρώνη, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον, ο Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης και ο Τζο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Μάλιστα στο ρόλο της Μπουμπουλίνας είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Μετά το άγριο τρολάρισμα στα σόσιαλ μίντια το ΒΗΜΑgazino κατέβασε από τη σελίδα του στο Facebook τις σχετικές αναρτήσεις και άλιστα εξαφανίστηκαν όλες οι αναρτήσεις από το Twitter αλλά και από τα μέσα του συγκροτήματος Μαρινάκη.
​Τα print screen των χρηστών των social media παρέμεναν και ήταν αρκετά για να αρχίσει άγριο «τρολάρισμα» στο Twitter, ενώ μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται «σοβαρά τώρα;»...