ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο θυμός του Πολάκη για Λακόπουλο και η εσωστρέφεια


Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο τα κατά καιρούς άρθρα του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου πυροδοτούν εσωκομματικές εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πολλοί γνωρίζουν.. -ή υποψιάζονται ή, καλύτερα, φοβούνται- ότι ο εν λόγω αρθρογράφος συνομιλεί απευθείας με την ηγεσία του κόμματος.
Όμως, όπως και να έχει, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προφανώς και δεν αποδέχεται να μετατρέψει σε εσωκομματικό θέμα το οποιοδήποτε άρθρο του οποιουδήποτε, αρκετά στελέχη εμφανίζονται πολύ… ευερέθιστα: ένα εξ αυτών και ο Παύλος Πολάκης, που χαρακτήρισε τον εν λόγω δημοσιογράφο «μορφή του γλειψίματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού».
«Βρε τι πάθαμε με τις ανύπαρκτες περσόνες που νομίζουν πως διερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση», είπε ο Πολάκης, συμβουλεύοντας τον Γιώργο Λακόπουλο να… πάρει χαρταετό.
Για την ιστορία στο άρθρο του ο Γ. Λακόπουλος πρότεινε να μην υπουργοποιηθούν, αλλά να «συνταξιοδοτηθούν» οι: Παύλος Πολάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παππάς, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Νίκος Βούτσης.
Επίσης, πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να υπουργοποιήσει, όταν γίνει πρωθυπουργός, στελέχη όπως ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Γιώργος Σωτηρέλης, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Γιάννης Πανούσης, ο Χάρης Παμπούκης.
Πάντως, ο Neo του Matrix24 είναι σε θέση να γνωρίζει πως, καίτοι μόνο ο Παύλος Πολάκης και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα γραφόμενα Λακόπουλου, ήταν πολύ περισσότερα τα στελέχη που «έβραζαν» διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο -και… ανησυχούσαν.