ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Δις μπουτς αρ μέιντ φορ γουόκινγκ!..


Eκτός εαυτού με ύβρεις και κραυγές κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα πρόσφατα βαφτίσια με νονό τον ίδιο. Ο υπουργός Ανάπτυξης από το βήμα της.. Βουλής παραδέχθηκε ότι βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας.
 Φανερά εκνευρισμένος και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ειδική μεταχείριση, αλλά ότι οι γονείς ζήτησαν άδεια για ειδικούς λόγους καθώς και ότι δεν υπάρχει σύμπτωση καθηκόντων με τον πρόεδρο της ΕΑΑΔΗΣΥ Γιώργο Κατωπόδη.
«Το έγγραφο είναι απολύτως αληθές. Οι γονείς του παιδιού το ζήτησαν χωρίς καμία μου εμπλοκή. Το μυστήριο έγινε παρουσία 6 ατόμων» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Σας έχει παρασύρει το Twitter και το Facebook, πληρώνετε αυτά τα λεγόμενα boots (σ.σ. προφανώς εννοούσε bots) να πετούν λάσπη και προσπαθείτε να παρασύρετε όλη την Ελλάδα σε αυτό το βόθρο που έχετε αποφασίσει να κάνετε την Ελλάδα για να χτυπήσετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ντροπή σας. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης, είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε μαινόμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια, παίρνοντας ξανά το λόγο, ανέφερε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.