ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

H ΝΔ έσπευσε να αδειάσει τον Κυμπουρόπουλο για τις αμβλώσεις: «Η ψήφος του δε μας εκφράζει»


Σε ηχηρό άδειασμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου αναγκάστηκε να προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του γαλάζιου ευρωβουλευτή να ψηφίσει.. κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση.
«Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του» αναφέρει η ΝΔ, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε το θέμα που ανέδειξε το πρωί της Δευτέρας το avgi.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή άμβλωσης.
Από την πλευρά του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με διαρροές ισχυρίζεται ότι ενέκρινε ψήφισμα για την προστασία του παιδιού, που σε ένα σημείο διατυπώνει ότι η προστασία του ξεκινά από την πλευρά της σύλληψης. Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για «επιθέσεις της Αυγής».