ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Γιατί τα περισσότερα σάιτ αλλάζουν layout


Ολο και περισσότερα σάιτ εμφανίζονται με διαφορετικό layout σε σημείο που να μην τα αναγνωρίζεις και να νομίζεις ότι μπήκες σε λάθος ιστοσελίδα. Τελευταία παρατηρήσαμε τις αλλαγές στο layout του.. σάιτ iefimerida, του e-tetradio, του documentonews αλλά και της σατιρικής εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Και για τα τέσσερα μπορούμε να πούμε ότι οι εντυπώσεις ήταν καλές. Ειδικά topontiki.gr παρόλο που εμφανίζεται εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει, είναι ελκυστικό και κυρίως «καθαρό» στη θεματολογία του. Και που θα πάει θα το συνηθίσουμε.
Πάντως είναι γεγονός ότι ο ανταγωνισμός στα ενημερωτικά σάιτ αυξάνεται και όλοι προσπαθούν να βγαίνουν μπροστά και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η αλλαγή του layout θα τους κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.
Το πρόβλημα είναι ότι όλοι πρέπει να ανανεώνουν τη θεματολογία τους γιατί υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες που έχουν τα ίδια θέματα μέχρι και τρεις ημέρες πίσω. Και βέβαια δεν έχει νόημα να έχεις μια κατηγορία που δεν μπορείς να την «γεμίσεις».