ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Θ. Ζαγοράκης: «Εκ παραδρομής καταψήφισα το τελικό κείμενο...

...για την "Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ"- Υπήρξε διορθωτική ψήφος υπερψηφίζοντάς το» 


«Εκ παραδρομής στην τελική ψηφοφορία καταψήφισα το τελικό κείμενο και προφανώς υπήρξε διορθωτική ψήφος ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ το». Αυτό αναφέρει mail που λάβαμε με.. ανακοίνωση του ευρωβουλευτή Θεόδωρου Ζαγοράκη και αφορά το ζήτημα με την ψηφοφορία για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Την προηγούμενη εβδομάδα υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου έκθεση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα δημοσιευμένα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑ ΟΛΕΣ τις τροπολογίες ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.
Εκ παραδρομής στην τελική ψηφοφορία καταψήφισα το τελικό κείμενο και προφανώς υπήρξε διορθωτική ψήφος ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ το.
Τα αυτονόητα δεν είναι υπό συζήτηση!!»

Προφανώς πρόκειται περί λάθους το οποίο διορθώθηκε.
Στο mail επισυνάπτεται σύνδεσμος από τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών. Από τη σελίδα 86 και μετά φαίνεται ότι ο κ. Ζαγοράκης έχει υπερψηφίσει όλες τις τροπολογίες υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-9-2021-03-11-RCV_FR.pdf
Τα αποτελέσματα με τη διορθωμένη ψήφο στο τελικό κείμενο θα δημοσιευτούν από το Ευρωκοινοβούλιο τις προσεχείς ημέρες.
Οπως σημειώνεται στο mail σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο ο κ. Ζαγοράκης τάσσεται σταθερά υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.