ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Μεταξά» για τη διασπορά σε προσωπικό και ασθενείς


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά καθώς 24 μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό, τις τελευταίες δύο.. εβδομάδες, με αποτέλεσμα κλινικές του νοσοκομείου να κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς.
Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Παρασκευής, ο Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου «Μεταξά», Παύλος Σαρώφ, είπε ότι τα θετικά κρούσματα στους ασθενείς δεν προέρχονται από το προσωπικό αλλά πιθανότατα από τους συνοδούς ή τους συγγενείς τους. Το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κ. Σαρώφ, λειτουργεί κανονικά και δεν πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία του.
Στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ο 6ος όροφος μετατράπηκε σε κλινική για περιστατικά κορονοϊου, χωρίς να υπάρξει το απαραίτητο προσωπικό, ενώ άρχισαν να νοσηλεύονται καρκινοπαθείς με κορονοϊό από άλλα νοσοκομεία της Αττικής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη διασπορά στο νοσοκομείο.