ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Μυστικός δείπνος Μητσοτάκη με μιντιάρχες (και με Αλαφούζο)


«Ο μυστικός δείπνος Κυριάκου για τις πρόωρες εκλογές» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρεται σε μία μάζωξη «σε διαμέρισμα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών»..Οικοδεσπότης, σύμφωνα με την «Εστία», είναι «γνωστός σοβαρός μηντιάρχης των κοινωνικών δικτύων».
Επίτιμος προσκεκλημένος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και, «μεταξύ των ολίγων συνδαιτυμόνων ήταν επίσης ο επίσης πασίγνωστος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, κύριος Ιωάννης Αλαφούζος».
Γράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα:
«Το μενού είχε βεβαίως πανδημία, ελληνοτουρκικά, απόδοση Κυβερνήσεως, αλλά όπως είναι φυσικό οι αμφιτρύωνες ενδιαφέροντο τα μέγιστα για το κλασσικό ερώτημα: υπάρχει περίπτωσις διεξαγωγής πρόωρων εκλογών; Το ερώτημα ετέθη κάποια στιγμή στον Πρωθυπουργό, όχι πάντως από τον κύριο Αλαφούζο όπως καταφέραμε να μάθουμε».

ΥΓ: Εμείς πάντως δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί η εφημερίδα με το «γνωστός σοβαρός μηντιάρχης των κοινωνικών δικτύων». Τι σημαίνει μηντιάρχης των κοινωνικών δικτύων; Αυτός που έχει τα... fb, twitter, instagram κλπ. Ή μήπως αυτός που έχει πολλά σάιτ; Θα μάθουμε και θα σας πούμε.