ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Πώς είναι να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι την εποχή της πανδημίας


Ιστορίες αθλητών στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Σκληρή προσπάθεια, πυρετώδης προετοιμασία, αγωνία, όνειρα και ελπίδες για πρόκριση και κατάκτηση μεταλλίων. Όλα αυτά θα στριμωχτούν στις αποσκευές των αθλητών μας που κερδίζοντας.. την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πρόκειται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με χαρά, υπερηφάνεια και αξιώσεις για την μεγάλη νίκη.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και η εκπομπή «MEGA STORIES» την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 00:10 συναντούν τους αθλητές που μας κάνουν περήφανους και παρουσιάζει τις ιστορίες τους.

Πώς ένιωσαν όταν κατάκτησαν το πρώτο τους μετάλλιο; Τι θυμούνται από την πρώτη τους μεγάλη νίκη; Σκέφτηκαν ποτέ να εγκαταλείψουν; Πώς είναι να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι την εποχή της πανδημίας αλλά και όταν καλείσαι να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια ανατρέποντας όλα τα αρνητικά προγνωστικά;

Στην εκπομπή προβάλλονται οι ιστορίες για τους δικούς μας «αθλητικούς ήρωες» που ξεπερνώντας τις μικρές τους ήττες διεκδικούν τις μεγάλες τους νίκες. Με ή χωρίς μετάλλιο.

Eμφανίζονται κατά αλφαβητική σειρά: Θοδωρής Βλάχος, Χρήστος Βολικάκης, Σπύρος Γιαννιώτης, Δώρα Γκουντούρα, Παύλος Καγιαλής, Παναγιώτης Μάντης, Εβελίνα Παπάζογλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Δημοσθένης Ταμπάκος, Πάνος Τριανταφύλλου, Ελένη Χατζηλιάδου, Μάξιμος Χατζηλιάδης, Κατερίνα Στεφανίδη και η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών.
«MEGA STORIES» ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Τίνα Παππά
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: GAP Filming team
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου