ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Καταποντίστηκε το Ενώπιος Ενωπίω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου


Το τελευταίο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Αντένα, σημείωσε από τα χαμηλότερα ποσοστά στην ιστορία της εκπομπής –δεν ξέρουμε αν ήταν και ιστορικό χαμηλό. Η πρόσκληση.. της Νατάσας Θεοδωρίδου και η συνέντευξη της –που όπως έγραψε το μπλογκ τού Harddog λίγες ώρες μετά το επεισόδιο «μπορεί να μην ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες του Ενώπιος Ενωπίω»– δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα.
Σπάνια (ή και ουδέποτε) η εκπομπή είχε μονοψήφια ποσοστά ταυτόχρονα και στις δυο βασικές κατηγορίες, κάτι που συνέβη τη Δευτέρα οπότε κατέγραψε στο σύνολο 9,9% και στο δυναμικό κοινό 7,4%. Ήταν ένας –ίσως και όχι απροσδόκητος – καταποντισμός, καθώς στις περισσότερες κατηγορίες (ανδρών, γυναικών σε διάφορες ηλικίες) τα ποσοστά ήταν πολύ χαμηλά, όπως 4,2%, 8,1%, 7,1%, 9,9% κ.λπ..
Το μεγαλύτερο ποσοστό το κατέγραψε στους άνω των 65 ετών (άνδρες και γυναίκες) και ήταν 14,0%. Διψήφιο ποσοστό είχε και στις γυναίκες 55-64, με 13,4%, ενώ στην ίδια ηλικιακή κατηγορία των ανδρών είχε 8,7%. Δεν σημείωσε επιτυχία η εκπομπή ούτε στην πατρίδα τής Θεοδωρίδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου κατέγραψε 8,8%, ενώ στη Αθήνα είχε οριακά διψήφιο νούμερο (10,7%).