ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

«Ζορισμένος» με τον Άδωνι ο Χαρδαλιάς


Παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το έγγραφο με την «κατ’ εξαίρεση»… «κορωνοβάφτιση» προέρχεται από τον, πλέον, κουμπάρο του και πατέρα του παιδιού, η αλήθεια είναι πως η υπόθεση.. αυτή έχει ζορίσει την Πολιτική Προστασία. Ειδικά όταν στο επιτελείο του Νίκου Χαρδαλιά διαπίστωσαν ότι το έγγραφο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης έχει τερατώδη ορθογραφικά λάθη και δεν έχει περιληφθεί αριθμός πρωτοκόλλου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
 Όπως και να έχει, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι εξαιρετικά διστακτικός να καλύψει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς δεν είναι ακόμη βέβαιος πως όλα έγιναν σύννομα -ενώ γνωρίζει σίγουρα πως προφανώς δεν είναι το καλύτερο για μία κυβέρνηση που ζητεί την απαρέγκλιτη τήρηση περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες, να εμφανίζεται την ίδια ώρα να τα… παραβιάζει. 
Με άλλα λόγια, αν περιμένετε να δείτε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να προτάσσει τα στήθη του για να υπερασπιστεί την «κορωνοβάφτιση» του Άδωνι, ο Neo οφείλει να σας προειδοποιήσει ότι θα… περιμένετε πολύ.
Νeo / matrix24