ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Νέα πρόσωπα στο Kontra News

Ο Γιώργος Μελιγγώνης  παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και καθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:00 και για δύο ολόκληρες ώρες, κάνει πρεμιέρα το Kontra News, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη στην παρουσίαση.
Το Kontra θα φέρει νέα πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο και..
ο Γιώργος Μελιγγώνης (πολιτικός συντάκτης της «Αυγής» και μέχρι πρότινος του News 24/7 και του «Ραδιοφώνου 24/7»), θα παρουσιάζει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Δίπλα στον Γιώργο Μελιγγώνη, καθημερινά θα εμφανίζονται και θα αναλύουν  την επικαιρότητα η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας στα της οικονομίας, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά, ο Γιώργος Χριστοφορίδης για όλα και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.
Η νεανική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού συνεχίζει το ρεπορτάζ εκτός στούντιο και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταδίδει καθε έκτακτη είδηση τη στιγμή που συμβαίνει από τον τόπο που συμβαίνει.
Το Kontra News θα μεταδίδεται από τα καίνουργια στούντιο και εξοπλισμό High Definition του Kontra με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικών και γραφικών.