ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σταύρο φύγε. Γύρνα στην δημοσιογραφία!

Τώρα το θυμήθηκαν Μαυρίδηδες και Πρετεντέρηδες

Τώρα το κατάλαβαν ότι στον Σταύρο δεν ταιριάζει η πολιτική. Ο Θεοδωράκης δεν κάνει, λέει, για πολιτικός. Το θυμήθηκαν τώρα που διαφώνησε με την Φώφη και δίνει, λέει, συγχωροχάρτι στον Τσιπρα.... Πριν ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής. Τώρα τον προτρέπουν να φύγει όσο είναι καιρός. Απογοήτευσε τον Μαυρίδη του Φιλελεύθερου, τον..
Κουρτάκη των Παραπολιτικών, τον Πρετεντέρη του Μαρινάκη και άλλους. Πολλούς. Και όλοι μαζί του την «έπεσαν» μέσα από επικριτικά άρθρα:
«Σταύρο, δεν κάνουμε όλοι για όλα. Ήσουν πραγματικά ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ένας πρωταγωνιστής. Ως πολιτικός, όμως, απογοήτευσες. Δεν τελειώνει, όμως, εδώ η ζωή. Έχεις πολλές ακόμη ευκαιρίες να την εμπλουτίσεις με νέες εμπειρίες. Φύγε, λοιπόν, όσο είναι καιρός» προτρέπει ο Θ. Μαυρίδης
«Ο Σταύρος απεδείχθη ότι από πολιτική δεν ξέρει πού του πάνε τα τέσσερα» διαπιστώνουν τα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη.
 «Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει ότι υπάρχει συμφωνία Τσίπρα - Θεοδωράκη. Ούτως ή άλλως στην ελληνική πολιτική η ανοησία αποτελεί συνήθως αυτόνομο μέγεθος. Δεν χρειάζεται να ενταχθεί σε συμφωνίες οιουδήποτε είδους», ειρωνεύεται ο Γιάννης Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ.
 .