ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας

Την Τετάρτη 16 Μαΐου στις  7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Τρικάλων (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τρικαλινού φιλολόγου και ιστορικού Θεοδώρου Α. Νημά με τίτλο “Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”, Θεσσαλονίκη, Εκδοτικός Οίκος Κ. και Μ. Αντ. Σταμούλη, 2018.
Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ο Φιλολογικός Ιστορικός Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων και ο Εκδοτικός Οίκος Κ. και Μ. Αντ. Σταμούλη (Θεσσαλονίκη). Για το βιβλίο θα μιλήσουν.. ο κ. Νίκος Αυγελής, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., η κ. Ναυσικά Μουλά, φιλόλογος – πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων, ο κ. Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, επίτιμος διευθυντής Αρχαιοτήτων Δυτικής Θεσσαλίας και μέλος  του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Την εκδήλωση θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Χορταργιάς, πρόεδρος  της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματός της. Θα χαιρετήσει ο κ. Μιχάλης Λάππας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Στο τέλος ο Συγγραφέας του βιβλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις.
Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.