ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

«Το ψέμα Πετρόπουλου για τη Eurostat αποκαλύφθηκε»

Τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Νίκος Καρούτζος, Άντζυ Σταθάτου, Κωνσταντίνος Δαυλόςκαι Μαριάννα Βασιλάκου σε νεότερη ανακοίνωσή τους, σχετικά με τη συνάντησή τους με τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο (δείτε ΕΔΩ) για το μείζον ζήτημα της κατάταξης του Οργανισμού στους φορείς Γενικής Κυβέρνησης από τη Eurostat, αναφέρουν:
"Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τη στιγμή που ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετροπουλος διαρρήγνυε τα ιμάτια του υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε..
απολύτως τίποτα για την γνωμοδότηση της Eurostat που κατατάσσει τον ΕΔΟΕΑΠ στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.
Επέμενε τόσο πολύ στο ψέμα του που παραλίγο να τον πιστέψουμε. Κι όμως όπως προκύπτει από αλληλογραφία που κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στον ΕΔΟΕΑΠ και την οποία επισυνάπτουμε, από τις 2 Μαΐου το Υπουργείο Εργασίας γνώριζε ότι ο Οργανισμός θεωρείται φορέας Γενικής Κυβέρνησης.
Το έγγραφο της ΕΛΣΤΑΤ ζητά από το Υπουργείο να κοινοποιήσει τα στοιχεία του ΕΔΟΕΑΠ στην Αρχή όπως προβλέπεται για τους φορείς του δημοσίου προκειμένου να υποβληθεί το ερωτηματολόγιο τριμήνου.
Καλούμε τις Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, έστω την ύστατη στιγμή να σταματήσουν να ασχολούνται με το πότε θα γίνουν εκλογές και να επικεντρώσουν τις δυνάμεις τους στην αποτροπή αρνητικών τετελεσμένων για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ
Νίκος Καρούτζος
Άντζυ Σταθάτου
Κωνσταντίνος Δαυλός
Μαριάννα Βασιλάκου