ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Και ο Σρόιτερ συζητάει με τον Σαββίδη για το Epsilon

Mετά τις πληροφορίες για κρούση στον Νίκο Χατζηνικολάου από τον Ιβάν Σαββίδη, τώρα ακούγεται και το όνομα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Aντώνη Σρόιτερ, ανάμεσα σε αυτά που έχουν επαφές με τη διοίκηση του Epsilon ΤV.
Σύμφωνα με διαρροές ο Σρόιτερ έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο ραντεβού με υψηλά ιστάμενο του καναλιού, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση.. του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Epsilon ενωστο «πακέτο» περιλαμβάνεται και η εκπομπή έρευνας «Αυτοψία». Για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων ο σταθμός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, χωρίς κανείς να προεξοφλεί ακόμη τίποτε.
****
Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται πολλοί από τους παρουσιαστές του Epsilon TV καθως η νέα διοίκηση του Epsilon TV εξετάζει το ενδεχόμενο να μην κρατήσει σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές, πέραν της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Μαυραγάνη. Ετσι υπ΄ατμόν είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για τους επόμενους τρεις μήνες θα αναλάβει η Αμαλία Κάτζου.
****
O πετυχημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Kitchen Lab» αλλά και με μία άλλη καινούργια εκπομπή με την οποία θα συνδυάζει ταξίδια, μαγειρική και συνεντεύξεις. Ο Άκης Πετρετζίκης θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου γεγονός που ανατρέπει τα σχέδια του ALPHA που τον ήθελαν επικεφαλής στο καινούργιο μαγειρικό ριάλιτι που ετοιμάζουν στο κανάλι της Κάντζας.