ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τι να της πουν τώρα οι Κασιδιάρηδες...


 «Η χυδαία και φασιστική επίθεση του βουλευτή Κασιδιάρη στην αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου προκαλεί τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες», τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνεται η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, «ότι η Βουλή «πρέπει να ξεβρομίσει από το φασιστικό λόγο»».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η χώρα πρέπει να ξεβρομίσει από την εγκληματική συμμορία, πρέπει να θέσει στο περιθώριο τους νοσταλγούς του Χίτλερ και τον ρατσιστικό τους λόγο».
Θυμίζουμε ότι ο Κασιδιάρης.. κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την κύρωση σύμβασης σχετικά με το μεταναστευτικό, προχώρησε σε προκλητικές και προσβλητικές αναφορές για την Τασία Χριστοδουλοπούλου από το βήμα της Βουλής: «Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε τη Χριστοδουλοπούλου σε μια βραχονησίδα για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα τη βλέπουν νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουν πίσω τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλλουμε. Θα βάλουμε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να τη βλέπουν το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο πάνω σε μια βραχονησίδα και έτσι θα φεύγουν».
*** Στη φωτογραφία (μας εστάλη στο mail και είναι από το fb του Μπ. Ματσκαλίδη) η Τασία Χριστοδουλοπούλου από αγωνιστική κινητοποίηση όταν ηταν δικηγόρος και μέλος τη Κομμουνιστικής Οργάνωσης Μαχητής. Τι να της πουν τώρα οι Κασιδιάρηδες...