ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ο Σαββίδης στο Epsilon, η Αντωνιάδου στο ΟΑΚΑ

Mε την ευκαιρία της καθόδου του στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου ο επιχειρηματίας, μιντιάρχης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε και τον ιδιοκτησίας του τηλεοπτικό σταθμό EpsilonTV.
Εκεί συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με όλα τα διευθυντικά στελέχη και τους προϊστάμενους τμημάτων του καναλιού. Ο Σαββίδης περιηγήθηκε στα στούντιο του Epsilon στα..
Μελίσσια και συνομίλησε με έναν – έναν ξεχωριστά τους υπευθύνους των τμηματων για να ενημερωθεί για τις όποιες ανάγκες έχουν προκύψει.
Παρεμπιπτόντως τον τελικό του Κυπέλλου παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου καθήμενη ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Δήμο Μπουλούκο.
Η παρουσία της Αντωνιάδου στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ ήταν συμβολική καθώς ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ είχαν εκδώσει, πριν τον τελικό, κοινή ανακοίνωση όπου χαιρετιζαν τη στάση εκείνων των δημοσιογράφων που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης κάτω από αντίξοες κοινωνικές, εργασιακές και οικονομικές συνθήκες, ανεπηρέαστοι από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια...