ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Αυτοσυγκρατήσου ρε, τι σου ζητάνε…

Δείξε αυτοσυγκράτηση, κατάπιε το θύμο σου, δείξε «ευρωπαίος», πολιτισμένος. Εσύ. Οι άλλοι μπορούν να βυσσοδομούν στο μυαλό και στο σώμα σου.
Γιατί δεν μπορείς να αυτοσυγκρατηθείς όταν σου σκοτώνουν το παιδί;
Γιατί δεν μπορείς να..
αυτοσυγκρατηθείς  όταν σου παίρνουν ό,τι πολυτιμότερο έχεις;
Γιατί δεν μπορείς να αυτοσυγκρατηθείς όταν εσύ τρως σφαίρες και δακρυγόνα και στο λέει ένας πολιτισμένος από το γραφείο του στις Βρυξέλλες;
Αυτοσυγκρατήσου, μην αφήνεις το θυμό να γίνεται σύμβουλός σου. Άλλωστε αυτοί που σε βιάζουν με κάθε τρόπο δεν το κάνουν εν θερμώ, το έχουν μελετήσει και έχουν καταφέρει να κάνουν επιστήμη το πώς θα σε κάνουν να υποφέρεις.
Αυτοσυγκρατήσου ρε!
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που μπορείς να χαλάσεις τη γιορτή (τους);
Αυτοσυγκρατήσου, είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις στον κόσμο που φτιάχνεται για σένα. Δεν έχει σημασία αν εσύ δε θα μπορείς να επιβιώσεις σ’ αυτόν. Σημασία έχει να υπάρχει αυτός ο περιορισμένος κόσμος που θα σε ανέχεται.
Αυτοσυγκρατήσου. Όπου κι αν είσαι. Όποιος κι αν είσαι: Παλαιστίνιος, γυναίκα, παιδί, χοντρός, ανάπηρος, συνταξιούχος, λεσβία, ομοφυλόφιλος, άνεργος, χρεωμένος, απλήρωτος, άρρωστος.
Αυτοσυγκρατήσου αφού είσαι αδύναμος. Άσε τους δυνατούς να καθορίζουν τη ζωή σου.
Αυτοσυγκρατήσου. Γίνε unboxer, influencer, κάτι ξενόγλωσσο-κενό αλλά φαντεζί.
Αυτοσυγκρατήσου ρε, είναι τόσο απλό πια, δεν χρειάζεται καν υπογραφή δήλωσης. Ένα απλό sign in είναι πια!
Αυτοσυγκρατήσου, και όλα θα πάνε καλά

Γιάννης Καφάτος
(Το κείμενο γράφτηκε για το Documentonews.gr)
- πηγή: viewtag