ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Θα δεχθεί την πρόκληση του «Epsilon» ο Χατζηνικολάου;

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επαφές με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» Ιβάν Σαββίδη από τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα λέγεται ότι το κανάλι θα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον εκδότη και δημοσιογράφο.
Αναμφισβήτητα το «κλειδί» είναι ο Τζώνη Καλημέρης που ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο κανάλι του Σαββίδη από την περασμένη εβδομάδα. Ένα.. πρόσωπο που εκτός από τη μακρόχρονη φιλία που τον συνδέει με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι το ίδιο που είχε καλέσει τον δημοσιογράφο και στον ΑΝΤ1, για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού του Αμαρουσίου.
Εκτός λοιπόν από το ότι η σχέση των δυο ανδρών είναι άριστη, έχει δοκιμαστεί και επαγγελματικά, όπως για παράδειγμα τελευταία στην περίπτωση του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ζητήσει τότε, καλύτερο lead in και ενίσχυση του δημοσιογραφικού τμήματος του καναλιού – ανεξάρτητα από το τι έγινε, ο Τζώνη Καλημέρης είχε συμφωνήσει με το αίτημα του δημοσιογράφου και το είχε στηρίξει.
Σήμερα το «Epsilon» είναι προς αναζήτηση διευθυντή ειδήσεων και φυσικά παρουσιαστή. Δεν αποκλείεται λοιπόν, δεδομένης της επιθυμίας του καναλιού για το πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο – σε ένα πλαίσιο ίσως μιας ευρύτερης συνεργασίας, και να δεχθεί την πρόκληση. Δηλαδή της συνεργασίας με ένα κανάλι που «χτίζεται» τώρα από μηδενική βάση και σαφώς δεν έχει το εκτόπισμα του ΑΝΤ1.
- πηγή: enimerosi24