ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ποιοι συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο


Σύσσωμο το δημοσιογραφικό δυναμικό που καθιέρωσε τον 105,5 Στο Κόκκινο στη συνείδηση των ακροατών ως το ραδιόφωνο που δεν εφησυχάζει, συμμετέχει στο ανανεωμένο (και με νέα πρόσωπα) πρόγραμμα του σταθμού από Δευτέρα 21 Μαΐου.
 Έτσι πίσω από τα μικρόφωνα θα βρίσκονται με χρονολογική σειρά οι:..
  • Νίκος Σβέρκος, Στάθης Σχινάς, Δημήτρης Κουκλουμπέρης, Βαγγέλης Καραγεώργος, Θεόφιλος Σιχλετίδης, Ευγενία Λουπάκη, Γιώργος Τραπεζιώτης, Χρυσόστομος Λουκάς, Τζούλη Τσίγκα, Αλέκα Ζουμή, Μανόλης Πολέντας, Διονύσης Ελευθεράτος, Ντίνα Μπατζιά, Στέλιος Ελληνιάδης, Άρης Χατζηστεφάνου, Βαγγέλης Χερουβείμ αλλά και οι νεότερες Ζωή Μακρυγιάννη και Νάντια Ρούμπου.
Δυναμικά το «παρών» δίνουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που εδώ και δώδεκα χρόνια συμβάλλουν καθοριστικά ώστε ο 105,5 Στο Κόκκινο να αποτελεί τη μοναδική αθηναϊκή «ανάσα» στην «έρημο» των playlists και την αξιόπιστη «φωνή» για τον πολιτισμό. Πρόκειται για τους:
  • Αλέξη Βάκη, Χρήστο Δασκαλόπουλο, Θανάση Μήνα, Γιάννη Θ. Πετρίδη, Νίκο Πετρουλάκη, Χάρη Συμβουλίδη, Μάνο Τζανακάκη, Στυλιανό Τζιρίτα, Θέκλα Τσελεπή, Αντώνη Φράγκο και φυσικά τον Σταμάτη Κραουνάκη.
Στο καθημερινό πρόγραμμα συμμετέχουν και αυτοί που τα τελευταία χρόνια άφησαν το στίγμα τους στα «ερτζιανά»:
  • Ο Κώστας Αλατζάς, που επιστρέφει στην ζώνη 6-8 το πρωί με δυναμική διάθεση, κοφτερό λόγο και μαχητικό ρεπορτάζ.
  • Ο Ιλάν Σολομών, ο ραδιοφωνικός παραγωγός που με τις βαθιές του γνώσεις στη μουσική και τη λατρεία του στη συλλογή δίσκων μύησε χιλιάδες ακροατές στην «περιπέτεια» της τζαζ και όχι μόνο...Αυτή τη φορά θα κάνει τις «μουσικές κοινότητές» του κόκκινες από τις 10 έως τις 11 το βράδυ.
Το Κόκκινο υποδέχεται ξανά, στη συχνότητά του και τον Θανάση Λαζαρίδη (19:15-20:00), το ραδιοφωνικό παραγωγό που με τον αιχμηρό του λόγο αποτέλεσε τον πιστό σύντροφο χιλιάδων ακροατών.
Επιπλέον, τη συχνότητα του σταθμού θα εμπλουτίσουν μια σειρά ραδιοφωνικά ένθετα:
  • Ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης θα θυμίζει τι συνέβη «Μία μέρα σαν σήμερα» κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην επαναστατική ιστορία της ανθρωπότητας, ιδωμένη από την σκοπιά των ιστορικών κινημάτων και των προοδευτικών ανατροπών.
  • Η Ελένη Ηλιοπούλου με το ένθετο «Ζωντανά στον αέρα» θα παράσχει έγκυρη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν στα ζώα στη χώρα μας και πληροφορίες για την αρμονική συνύπαρξη δίποδων και τετράποδων.
  • Η Αλεξάνδρα Κουτσοπούλου θα παρουσιάζει πλήθος θεμάτων που αφορούν σε θέματα υγείας, εξερευνώντας σύγχρονες πρακτικές και αποδομώντας μύθους που κυριαρχούν.
Τέλος, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο καταλαμβάνει επίσης η ειδική εκπομπή που θα επιμελούνται τα «Ενθέματα» της «Αυγής της Κυριακής», κάθε Σάββατο, 13:00-14:00, στην οποία θα απαντώνται κρίσιμα τρέχοντα ερωτήματα για την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.