ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Γενική Συνέλευση στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Συνέρχεται αύριο, 16 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος) η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, με θέματα: Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου. Απολογισμός χρήσης 2017. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ψηφοφορία για.. έγκριση και απαλλαγή από κάθε ευθύνη. Eγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων 2018. Εξουσιοδότηση για τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Εξουσιοδότηση για την κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιών.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
 ****
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης αποδοκιμάζει την ενέργεια της εργοδοσίας στα Μέσα του Ομίλου Μάρη 24/7 και News24/7, να απολύσει τον συνάδελφο, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Λευτέρη Αρβανίτη. Η πλήρως αναιτιολόγητη διακοπή της συνεργασίας είναι απολύτως ασύμβατη με τον επαγγελματισμό του συναδέλφου, ενώ η συρρίκνωση του δημοσιογραφικού δυναμικού στα συγκεκριμένα Μέσα είναι ένδειξη απαξίωσης της ενημερωτικής αποστολής τους.
****
Η Nova, προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με την ΗΒΟ, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στην Αμερική. Για τα επόμενα χρόνια οι πολυβραβευμένες σειρές και οι ταινίες Ά προβολής της HBO θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema, ενώ θα είναι διαθέσιμες και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go.
Συγκεκριμένα, το 2019 ο 8ος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαινόμενο, «Game of Thrones», θα κάνει το μεγάλο φινάλε ταυτόχρονα με την Αμερική στα κανάλια Novacinema.