ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Κόκκαλης ξαναμπαίνει στα media...

...και κάποιοι το ακούνε και χαμογελάνε

Επανέρχονται οι φήμες και οι διαρροές ότι η οικογένεια Κόκκαλη μπαινει ξανά στα media. Mάλιστα αυτή τη φορά λένε πως στόχος του είναι να εισχωρήσει στον χώρο της τηλεόρασης. Μάλιστα κυκλοφόρησε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη με τους στενούς συνεργάτες του, με θέμα την..
επιχειρηματική επέκταση στον τομέα των ΜΜΕ.
Κάποιοι βέβαια τα ακούνε αυτά και χαμογελάνε γιατί μεγάλωσαν και δεν πιστεύουν πλέον σε παραμύθια...
Ωστόσο μια από τις φήμες επιμένει ότι ο Πέτρος Κόκκαλης θέλει να μπει στον χώρο των media με πλούσιο ημερήσιο φύλλο και πολυσέλιδο κυριακάτικο και με γενικό διευθυντή-έκπληξη.
Το νέο φύλλο, εφόσον προχωρήσει ο σχεδιασμός και βγει στα περίπτερα, δεν θα έχει "φωτεινή επιγραφή" ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο λίγο "αριστερό" άρωμα και ας υποτίθεται οτι θα χρηματοδοτηθεί απο τον εύπορο ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πάντως η πρώτη κίνηση του 80χρονου Σωκράτη Κόκκαλη στον χώρο των media, έπειτα από χρόνια, έγινε με την ανάκτηση του Flash.gr, ενός από τα πρώτα και μεγαλύτερα ελληνικά ειδησεογραφικά portal που έστησε μαζί με τους δημοσιογράφους του πάλαι ποτέ κορυφαίου τότε ενημερωτικού ραδιοσταθμού Flash 9.61 που σήμερα ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.
Οι φήμες ενισχύονται και από το γεγονός ότι την διευθυνση στο nooz.gr (εξελιξη του flash.gr) ανέλαβε η Ζωή Χαλιδιά η οποία υπήρξε στο παρελθόν σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και προσφάτως του νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη...