ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

To BHMA αποφάνθηκε, δεν είναι «γρουσούζης»

Είναι απίστευτο, αλλά το διαδικτυακό ΒΗΜΑ έγραψε ολόκληρο άρθρο για να μας πείσει ότι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι γκαντέμης! Μόνο σε συζήτηση καφενείου θα λεγόταν αυτό, όχι σε μία μεγάλη εφημερίδα.
Και αυτό, επειδή δεν έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγγνώμη, ούτε στο facebook δεν γράφουν τέτοια. Ολόκληρο ΒΗΜΑ, με..
υπογραφή ΒΗΜΑ team, βγήκε να γράψει άρθρο σαν εκείνα τα τελειωμένα που ανεβάζουν διάφοροι στα social media. O κάθε πικραμένος...
«Αυτή η νίκη επί του σπουδαίου Φέντερερ είχε, όμως και μια ιδιαιτερότητα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι τον αγώνα παρακολουθούσε από τις κερκίδες ο... Κυριάκος Μητσοτάκης», γράφει σοβαρά-σοβαρά το ΒΗΜΑ. Και λέει παρακάτω: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε γιατί είναι αστέρι. Κέρδισε και βούλωσε και τα στόματα όσων μιλούν για... κληρονομική γκαντεμιά από πατέρα σε γιο».
Διαβάζεις και δεν πιστεύεις.
Τα απολαυστικά όμως συνεχίζονται: «Θέλουν να κερδίσουν τη ΝΔ; Ας το κάνουν στο γήπεδο. Όπως κάνει ο Τσιτσιπάς με τον Φέντερερ».
Και το καλύτερο σας το φυλάω για το τέλος: «Αγωνίζεται, παλεύει, δεν κοροϊδεύει τον κόσμο. Κερδίζει και χάνει στο γήπεδο κι όχι στις δοξασίες και στα τσιτάτα του διαδικτύου. Γιατί ο Τσιτσιπάς δεν είναι... Τσι-τσιπράς».Προσοχή, στο ΒΗΜΑ είναι, δεν το έγραψε ο Σάκης Μουμτζής στο Liberal, να δείξουμε κατανόηση. Είναι τόσο αστείο το κείμενο που μοιάζει με προβοκάτσια.
Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)