ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Τέσσερα ηχηρά «όχι» στο νέο MEGA από την «παλιά φουρνιά»

Αγκάθια στο νέο ξεκίνημα του σταθμού

Τα 30 χρόνια κλείνει σήμερα το Mega αλλά όχι τα 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας καθώς το κανάλι εκπέμπει αυτή τη στιγμή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού. Το αρχικό πλάνο ήταν να διοργανωθεί για σήμερα κάποια επετειακή εκδήλωση από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν υπήρχε επαρκής χρόνος..Άλλωστε πρώτη προτεραιότητα των στελεχών του νέου Mega είναι η στελέχωση του καναλιού. Η οποία μέχρι στιγμής συναντά πολλές δυσκολίες τουλάχιστον όσον αφορά στο επίπεδο του δημοσιογραφικού δυναμικού που εργαζόταν επί χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις ηχηρές αρνήσεις δημοσιογράφων που εργάζονταν στο Mega μέχρι το τέλος της λειτουργίας του ειδησεογραφικού του τομέα.
Πρόκειται για ένα συντάκτη υπουργείου, έναν από το εξωτερικό δελτίο, έναν ανταποκριτή του εξωτερικού καθώς και ένα προβεβλημένο πρόσωπο του πολιτικού ρεπορτάζ.
Και οι τέσσερις απάντησαν σύμφωνα με πηγές «όχι» στις προτάσεις που τους έγιναν από επιτελικά στελέχη της Alter Ego.
Αφενός γιατί κάποιοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την οικονομική πρόταση που τους έγινε αφετέρου γιατί άλλοι θεωρούν πως το νέο Mega όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες δεν θα έχει συνάφεια με το προφίλ του παλαιού.
- πηγή: ethnos.gr