ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ στην εκπομπή «προσφέρω»

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ» Χρήστος Αλεφάντης θα είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «προσφέρω», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00.
Ο Χρήστος Αλεφάντης θα μιλήσει για το πώς η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διογένης», που συστήθηκε..
στις αρχές του 2010, μέσα από μια ευρεία γκάμα κοινωνικών πρωτοβουλιών υφαίνει ένα δίχτυ προστασίας για τους κοινωνικά αποκλεισμένους ανθρώπους προκειμένου να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό.
Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.
Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.
Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,  για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Info:
Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 15:00
Εκπομπή: «Προσφέρω»
Live Streaming: webradio.ert.gr/proto Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ertΕπιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.