ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τουρίστες...

Xρ. Γιαννούλης: Πρωθυπουργός πενθημέρου ο Μητσοτάκης

«Εγώ αναγνωρίζω το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη να είναι και πρωθυπουργός πενθήμερης εργασίας ή 40 ωρών και κάθε σαββατοκύριακο να απολαμβάνει στιγμές οικογενειακές, αλλά ας φροντίσει να πει στους επιτελείς του ότι την ώρα που ο ίδιος κάνει οικογενειακό τουρισμό στο Λονδίνο, δεν μπορεί να κατηγορεί τον..
πολιτικό του αντίπαλο ως τουρίστα».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και στον Γιάννη Πρετεντέρη, αναφέρθηκε στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη χτεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο χαρακτηρίζοντας μεγιστοποίηση και υπερμεγέθυνση του γεγονότος με αφορμή και τα σχόλια που έχουν προκληθεί από το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τη μισή πορεία και δεν πήγε ως την Πρεσβεία των ΗΠΑ.
Σε ερώτηση γιατί ο Τσίπρας δεν ακολούθησε την πορεία μέχρι το τέλος, ο Γιαννούλης απάντησε πως χρειάστηκε και ο ίδιος να αφήσει την πορεία στη μέση γιατί έπρεπε να προλάβει το αεροπλάνο για Αθήνα, και ότι θεωρεί χυδαίες τις συγκρίσεις του τύπου "τώρα ξεσυνήθισε από τις πορείες λόγω κότερων" κ.λ.π. υποβιβάζουν την πολιτική.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην πορεία για το Πολυτεχνείο και τη δράση της αστυνομίας, ο κ. Γιαννούλης είπε ότι υπήρξαν καταγγελίες για πολίτες που δάρθηκαν και τα οποία πρέπει να ερευνηθούν και να αποδοθούν ευθύνες, εάν θέλει η ΕΛΑΣ να αποκτήσει πιστοποιητικό αξιοπιστίας και να πείσει ότι δεν επανερχόμαστε στο κράτος χωροφύλακα.
«Αν η απάντηση στις διαδηλώσεις είναι ρίξτε και λίγο ξύλο παραπάνω, όπως υπαινίχθηκε ο κ. Βορίδης  θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα» σημείωσε ο Χρ. Γιαννούλης.