ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Μετακομίζουν τα «in.gr» και «tovima.gr»

...και ίσως και οι εφημερίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Συνωστισμός στις μιντιακές εγκαταστάσεις της Αλτερ Εγκο στη Συγγρού 340 όπου στεγάζονται οι ιστορικές εφημερίδες «Το Βήμα», «Τα Νέα» και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΝΕ (που μάλλον θα μετεξελιχθεί σε MEGA).
Ετσι αποφασίστηκε να μετακομίσει το digital κομμάτι της Alter Ego από την έδρα της εταιρίας στη Συγγρού 340 που στεγάζει τις ιστορικές..
εφημερίδες «Το Βήμα», «Τα Νέα» και τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ (που μάλλον θα μετεξελιχθεί σε MEGA).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το enimerosi24, οι ιστοσελίδες της εταιρίας το «in.gr», «tovima.gr» και τα υπόλοιπα σάιτ της εταιρίας θα μετακομίσουν σε κτίριο απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Alter Ego – επίσης, επί της λεωφόρου Συγγρού, δίπλα – όπως λένε οι πληροφορίες, από μεγάλη αλυσίδα οικιακών συσκευών.
Αιτία της μετακόμισης λέγεται ότι είναι οι ανάγκες που έχουν προκύψει από τη στέγαση και λειτουργία του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Γι΄αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να μετακομίσουν και οι εφημερίδες Τα ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ και να στεγαστούν στον ίδιο χώρο με τα σάιτ.
Στις εγκαταστάσεις του One στην Λεωφόρο Συγγρού 340, τελειώνουν οι εργασίες για την επέκταση του βασικού στούντιο του καναλιού, προκειμένου να φιλοξενήσει το πλήρες πρόγραμμά του.