ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Πρωτοφανές: Τα ΜΑΤ μπήκαν στην Ευελπίδων...

...και άρχισαν να χτυπούν όσους περίμεναν τους συλληφθέντες BINTEO)

Απίστευτο περιστατικό που συνέβη στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατέγραψε η κάμερα του News 24/7. Τα ΜΑΤ χωρίς απολύτως καμία πρόκληση μπήκαν και άρχισαν να χτυπούν όσους περίμεναν τους συλληφθέντες από την χθεσινή πορεία.
Διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν λίγο..
μετά τις 14:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου περίπου 50 άτομα περίμεναν ήρεμα και χωρίς απολύτως καμία πρόκληση τους συλληφθέντες από την χθεσινή πορεία για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.
Αμέσως μόλις τους είδαν, όπως φαίνεται στην κάμερα του News 24/7, επιτέθηκαν προς το μέρος τους, έφτυσαν δύο άτομα και άρχισαν να χτυπούν άκριτα τους πάντες μέχρι να τους βγάλουν έξω από τον χώρο των δικαστηρίων. Τα χτυπήματα ήταν με γκλομπ, ασπίδες αλλά και μπουνιές.
Ένα, αν μη τι άλλο πρωτοφανές ,περιστατικό που δεν έχει ξαναγίνει σε χώρους δικαστηρίων.
Σημειώνεται ότι ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου σημειώθηκαν συνολικά 28 συλλήψεις (20 από Πλατεία Εξαρχείων και γύρω δρόμους, 6 από το κτίριο της οδού Σπ. Τρικούπη και 2 από το κτίριο της Σόλωνος) και προσήχθησαν 20 άτομα.

Μ. Φραγκιουδάκης / news247