ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Aγωνιούντες δημοσιογράφοι τρέχουν να καλύψουν κουτσομπολιά...

Το Περασμένο Σάββατο πήγα και είδα το “Ο Άνθρωπος Ελέφαντας” του Bernard Pomerance, βασισμένο στη ζωή του Τζον Μέρρικ, στο θέατρο Vault. Και;
Και σου λέω να πας να την δεις και εσύ. Η σκηνοθεσία του Κοραή Δαμάτη, οι ερμηνείες των Δημήτρη Καρατζιά, Περικλή Μοσχολιδάκη, Μαρίας Καβουκίδη και Στέλιου Καλαϊτζή ήταν υπέροχες.
***
Μου αρέσει η θεατρική Αθήνα..
που τρέχει “κάτω” από τις άσκοπες πρεμιέρες όπου αγωνιούντες δημοσιογράφοι τρέχουν να καλύψουν κουτσομπολια. Η ουσία αγάπες μου στην τέχνη βρίσκεται. Στο Vault ρέει άφθονη.
***
Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας!Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.