ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

«Το Documento και οι άνθρωποί του, αντέχουν ακόμη»

Η εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη έκλεισε τρία χρόνια στα περίπτερα

Τρία χρόνια έντυπης παρουσίας με 157 φυλλα μέχρι σήμερα, έκλεισε η εφημερίδα Documento που έκανε την εμφάνισή της στα περίπτερα στις 20 Νοεμβρίου του 2016.
Σε σχετικό σημείωμα με τον τίτλο «Τρία χρόνια Documento – Θα τα εκατοστίσουμε!» στην διαδικτυακή έκδοση της η εφημερίδα..
του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρει χαρακτηριστικά:

(...) Μπροστά στον βούρκο του βολέματος και της καταθλιπτικής μονοφωνίας το Documento έχει πάρει και θα συνεχίσει να ακολουθεί τον δρόμο της ενημέρωσης με υπευθυνότητα, της αποκαλυπτικής έρευνας, της σύγκρουσης με όσους στηρίζουν το σύστημα της διαπλοκής που έριξε τη χώρα στα βράχια. Έχοντας δίπλα του τους αναγνώστες του, που τους τιμά και το τιμούν, το Documento και οι άνθρωποί του, αντέχουν ακόμη.
Η διοίκηση της εφημερίδας Documento, που το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε περικοπές με απολύσεις εργαζομένων, έχει καταγγείλλει συντονισμένες προσπάθειες φίμωσης και οικονομικού στραγγαλισμού.