ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη

ΒΙΝΤΕΟ

«Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ δεν έχουν μπει στο αρχείο. Η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να δημιουργήσει όρους ασυλίας για τα τραπεζικά στελέχη που διώκονται», τόνισε στην δευτερολογία του στη Βουλή ο Τσίπρας κατά την συζήτηση επερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ωρα του..
Πρωθυπουργού. Ο Αλ. Τσίπρας απαντώντας στην πρωτολογία Μητσοτάκη τόνισε:
«Είπατε ότι δε θα μπορούμε να οδηγηθούμε σε γενναίες αναδιαρθρώσεις αν δεν δώσουμε ασυλία στα τραπεζικά στελέχη. Ποιες είναι αυτές οι γενναίες αναδιαρθρώσεις που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να εμποδιστούν; Μήπως τελικά στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών που δε θα μπορούσε να δει καμία υγιής επιχείρηση της χώρας;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν είναι ένας από τους λόγους που προχωρείτε σε αυτή τη διαδικασία, σήμερα σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη. Είναι έωλα και φτωχά τα επιχειρήματά σας, έχει καταλάβει ο λαός γιατί σας εγκαλούμε εμείς και η διεθνής δημοσιογραφική κοινότητα. Δημιουργείτε ένα στίγμα για τη χώρα στο εξωτερικό. Με αυτό το στίγμα δε θα έρθουν επιχειρηματίες σε μία χώρα που υπάρχει ασυδοσία και οι ανταλλαγές γίνονται κάτω από το χαλί» τόνισε.
Δείτε το βίντεο μετά το 20:00