ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Πόσο θα μας κοστίσει η εκπομπή της Τρέμη στην ΕΡΤ

Θυμόμαστε τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να βρίσκει ακριβή την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ... Τώρα τι λέει; Τι να λέει, δηλαδή. Ο ίδιος τα υπέγραψε!
Τη Δευτέρα λοιπόν ξεκινάει η εκπομπή «10» στην ΕΡΤ1 που θα μεταδίδεται το βράδυ στις... 10, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο. Θα την παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη και δίπλα της στο πάνελ θα είναι ο..
Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης (δείτε ΕΔΩ).
Ξέρετε πόσο θα μας κοστίσει αυτή η θαυμάσια εκπομπή;
Η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ.
Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.
Όλα αυτά χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές εννοείται και χωρίς να υπολογίσουμε το ΦΠΑ.
Όσο για τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.
Δηλαδή, συνολικά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σαιζόν θα μας κοστίσει -εμείς θα τα πληρώσουμε- περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ.
Πώς κάνετε έτσι κι εσείς; Ούτε ένα εκατομμύριο ευρώ δεν είναι. Μη γίνεστε ψιλικατζήδες...
Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)
 
Εξηγήσεις από την Διοίκηση της ΕΡΤ
 και τον Στ. Πέτσα ζητά ο Μάριος Κάτσης

«Η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ που βγήκε στη Διαύγεια, περιλαμβάνει κόστος 5.212,76€/επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής «10» της κ. Όλγας Τρέμη», σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, προσθέτοντας ότι «την επόμενη σεζόν το κόστος θα είναι 3.507,11€/επεισόδιο».
Ο ίδιος γνωστοποιώντας την εν λόγω απόφαση ρωτά «ευθέως την ακομμάτιστη διοίκηση» πόσο κόστιζε αντίστοιχα, το κάθε επεισόδιο των περσινών Μεικτών Παραγωγών Ενημερωτικών Εκπομπών «Επόμενη Μέρα και «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ.
«Αναμένουμε απάντηση», σημειώνει ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.