ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ξύλο στα Εξάρχεια - Αστυνομικοί χτύπησαν δημοσιογράφο

Επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο.
Επιχειρώντας να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους και να τους απομακρύνουν από την περιοχή, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να στραφούν εναντίον τους, απωθώντας αλλά και χτυπώντας τους απρόκλητα, ενώ προέβησαν και σε εκτεταμένη χρήση χημικών..

Από την οργή των αστυνομικών δεν γλίτωσαν οι άνθρωποι των ΜΜΕ. Μεταξύ αυτών, ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός χτυπήθηκε στο αριστερό του χέρι από άντρα των ΜΑΤ με γκλομπ, ενώ άλλος αστυνομικός έπεσε πάνω του με την ασπίδα του.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ΜΑΤ χτύπησαν μια γυναίκα, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 20 συλλήψεις και 13 προσαγωγές. Μαζί με τις 8 συλλήψεις που προηγήθηκαν στα Εξάρχεια και έγιναν κατά τη διάρκεια της πορείας, συνολικά η ΕΛ.ΑΣ. προέβη την Κυριακή σε 28 συλλήψεις.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.
Το κυνηγητό και οι συγκρούσεις των συγκεντρωμένων έγινε μέσα στα στενά των Εξαρχείων. Πάνω από την περιοχή πετούσε συνεχώς ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.
- πηγή: efsyn