ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Η EΡΤ θα αγοράσει τη νέα ταινία του Γ. Αυγερόπουλου

Διαψεύδει τα περί «κοψίματος» του “AGORA 2”

Ανακοίνωση έβγαλε η ΕΡΤ σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με την ταινία του δημοσιογράφου Γ. Αυγερόπουλου και την χρηματοδότησή της.
 Αναλυτικά στη ανακοίνωση αναφέρεται:
"Αν κάποιος εκ των δημοσιογράφων που διαδίδουν fake news ότι..
τάχα η ΕΡΤ έκοψε τη νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου είχε μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει είτε στην ΕΡΤ, είτε στον ίδιο το δημοσιογράφο, θα πληροφορείτο το εξής: ο κ. Αυγερόπουλος συναντήθηκε δύο φορές με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συμφώνησαν αντί της εκ των υστέρων συμβολικής χρηματοδότησης της ταινίας του “AGORA 2”, η ΕΡΤ να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.
Αυτό ακριβώς αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ και μάλιστα ομόφωνα.
Στις ίδιες συναντήσεις μάλιστα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση -η οποία είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια- με μια νέα σειρά ντοκiμαντέρ του “Εξάντα” και μάλιστα σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος".

Τι λέει το e-tetRadio

To e-tetradio κάνει λόγο για αστεια απάντηση της ΕΡΤ σχετικά με τη διακοπή χρηματοδότησης της ταινίας του γνωστού δημοσιογράφου και σημειώνει:
Ανακοίνωση έβγαλε η διοίκηση της ΕΡΤ για το θέμα που ανέδειξε χθες το βράδυ το e-tetRadio σχετικά με τη διακοπή χρηματοδότησης της ταινίας του γνωστού δημοσιογράφου.
Και μας επικρίνει -όλους συνολικά- που μεταδίδουμε fake news αντί να κάνουμε ρεπορτάζ τηλεφωνώντας στην ΕΡΤ ή τον ίδιο τον Γιώργο Αυγερόπουλο. Το αν τηλεφωνήσαμε ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει η ΕΡΤ και, σίγουρα, δεν περιμένουμε από τον Κωνσταντίνο Ζούλα να μας μάθει τη δουλειά μας.
Και μας αποκαλύπτει λοιπόν η ΕΡΤ, σήμερα, μετά την τεράστια κατακραυγή που προηγήθηκε φυσικά, τι ακριβώς αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Μία ερώτηση από εμάς, μόνο:
Αφού αποφάσισε όλα αυτά η ΕΡΤ που μας ανακοινώνει τώρα, τα θαυμαστά, γιατί στη Διαύγεια έβγαλε μόνο τα μισά;
Μήπως γιατί προσπαθούν σήμερα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά το χαμό που έγινε οπότε παρουσιάζουν εκ των υστέρων ομόφωνες αποφάσεις;
Το μόνο καλό που προέκυψε από την υπόθεση είναι η δέσμευση της ΕΡΤ για τον Γιώργο Αυγερόπουλο.