ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αφιέρωμα στον Τάκη Σπυριδάκη

1o ΕFSYNEMA στον «Μικρόκοσμο»: σήμερα η βραδιά λήξης

To 1o EFSYNEMA, το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της «Εφ.Συν.» με αφορμή τα 7α γενέθλιά της, ολοκληρώνεται σήμερα, έπειτα από έξι γεμάτες μέρες. Μέρες γεμάτες εξαιρετικές ταινίες, διαφορετικές θεματικές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και κυρίως μέρες γεμάτες γνωριμίες.. με τον κόσμο της εφημερίδας: τους αναγνώστες της!
Σήμερα Τετάρτη, η λήξη του EFSYNEMA είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο ηθοποιό, σκηνοθέτη και υπέροχο άνθρωπο και φίλο, Τάκη Σπυριδάκη, που τόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Για πρώτη φορά, με τη βοήθεια της οικογένειάς του καθώς και της οικογένειας του πολύ φίλου και κινηματογραφικού συνοδοιπόρου του Τάκη, Νίκου Νικολαΐδη (ευχαριστούμε θερμά τους Μαρί Λουίζ Βαρθολομαίου και Συμεών Νικολαΐδη), θα προβληθούν για πρώτη φορά οι δύο ταινίες του Τάκη σε αποκατεστημένες ψηφιακά κόπιες: «Ο κήπος του Θεού» και «Βέρα Κρουζ» (στις 18.00). Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τον μουσικό και συνθέτη Κώστα Ανδρέου να ερμηνεύει ζωντανά στο άταστο μπάσο του δύο συνθέσεις που έγραψε ειδικά για τη βραδιά και την προβολή της ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη «4 μαύρα κουστούμια», με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη, από φιλμ!
Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η «Εφ.Συν.» για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο, φίλο και φίλο της εφημερίδας.
NΟ.ΡΑ. / efsyn