ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

«Με ξάφνιασε η ενόχληση μεγάλου μέρους των ΜΜΕ...»

..για την παρουσία μου στην πορεία

Δεν έχει σημασία το τέλος, η πορεία του Πολυτεχνείου δεν είναι μαραθώνιος. Με ξάφνιασε η ενόχληση μεγάλου μέρους των ΜΜΕ και των πολιτικών αντιπάλων για την παρουσία μου στην πορεία για το Πολυτεχνείο», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open tv προσθέτοντας ότι η παρουσία του είχε..
συμβολικό χαρακτήρα. Ο Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:
« Η παρουσία μου στην πορεία είχε έναν ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα. 46 χρόνια μετά, το μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι ευρύτερο: Έχει να κάνει με τους αγώνες του ελληνικού λαού και της νεολαίας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία. Η επέτειος και η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία δεν εξαντλείται μόνο στο ότι η χούντα ήταν αμερικανοκίνητη. Το μήνυμα της επετείου είναι πολύ μεγαλύτερο και έχει να κάνει με τους αγώνες του ελληνικού λαού και της νεολαίας απέναντι στον αυταρχισμό και την καταστολή».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι ως πρωθυπουργός κατέθεσε στο Πολυτεχνείο στεφάνι αλλά δεν πήγε στην πορεία καθώς θεώρησε ότι μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο. «Η πορεία του Πολυτεχνείου έχει και έναν αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα και ως πρωθυπουργός επέλεξα να σεβαστώ αυτό τον χαρακτήρα».