ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Εκφοβισμός δημοσιογράφου μέσω τηλεφώνου

Δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις απειλητικού και υβριστικού περιεχομένου

Το σχέδιο εκφοβισμού σε βάρος του δημοσιογράφου Φώτη Κατσούφη,  καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Φ. Κατσούφης τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις..
απειλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο προστίθεται σε μια ακολουθία παρόμοιων γεγονότων με θύματα αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι, υπό όλο και πιο δυσμενείς συνθήκες, καλούνται να πράξουν το καθήκον τους, υπερασπιζόμενοι την ανεξάρτητη και δημοσιογραφικά τεκμηριωμένη ενημέρωση των πολιτών.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζητεί από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, για τα καταγγελλόμενα του δημοσιογράφου, ώστε να εξαλειφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία κατ’ επανάληψη έχουμε καταγγείλει.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως θα σταθεί αποφασιστικά και αμετακίνητα στο πλευρό του συναδέλφου και θα του παράσχει τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της Ένωσης.