ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Η Φώφη αγρίεψε...

«Aπό την Δευτέρα θα έχουμε μηδενική ανοχή σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις» είπε η Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας έτσι αυστηρό μήνυμα προς τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.
«Η περίοδος της εσωστρέφειας τελειώνει οριστικά» είπε σημειώνοντας δηκτικά ότι «τόσο καιρό δεν άκουσα έναν δομημένο αντίλογο. Δεν είδα να έρθει μια..
εισήγηση για κάποιο σημαντικό ζήτημα(…)».
 Η Φώφη πέταξε το γάντι και κάλεσε τους διαφωνούντες να μην κρύβονται πίσω από διαδικαστικά προσχήματα. «Όποιος διαφωνεί με τις πολιτικές επιλογές μας, ας το πει ευθέως», είπε. Μάλιστα αναφέρθηκε σε προσωπικές φιλοδοξίες και κάλεσε όσους θέλουν να θέσουν ζήτημα ηγεσίας, να το κάνουν στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα γίνει το 2021, για να προσθέσει «θα είμαι εκεί, θα τον περιμένω» .
Συγκεκριμενα τόνισε χαρακτηριστικά: « Όποιος δεν πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει ο ετεροπροσδιορισμός να βγει να μιλήσει. Όποιος πιστεύει ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να τραβήξει άλλη πορεία , όχι αυτόνομη, ας το πει ευθέως». Μάλιστα, κάλεσε όποιον θέλει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ να το πει. Και πρόσθεσε: «Και όποιος έχει θεμιτές φιλοδοξίες και θέλει να βάλει υποψηφιότητα , το συνέδριο μας θα γίνει το 2021, θα είμαι εκεί, θα τον περιμένω»