ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Μαλέλης: Φοβάμαι τον Μητσοτάκη, το ΚΙΝΑΛ πρέπει να ανοίξει επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ξέρω τι άλλα μέτρα θα πάρει ο κύριος Μητσοτάκης. Φοβάμαι τον κύριο Μητσοτάκη. Έζησα και κυβέρνηση Μητσοτάκη το ’93 και είδαμε να φέρνει την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής». Aυτό επισημαίνει σε συνέντευξή του στο Tvxs  o Σταμάτης Μαλέλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Την ίδια ώρα, συνεχίζει να ασκεί κριτική (εξ’αριστερών όπως διευκρινίζει)..
στην παράταξη του για το γεγονός ότι παραμένει προσδεμένη η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στο άρμα της ΝΔ και δεν αντιδρά στη σκληρά δεξιά πολιτική Μητσοτάκη. Ο λόγος της ρήξης του με τη Φ. Γεννήματα εξάλλου, ήταν οι προεκλογικές δηλώσεις, για το ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΝΔ μετεκλογικά.
Στη συνέντευξή του στο Tvxs (ΕΔΩ) ασκεί κριτική όμως και στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο χρεώνει ότι δεν κατάφερε να επιτύχει την ηγεμονία της Αριστεράς με αποτέλεσμα το εκλογικό σώμα να μετατοπιστεί προς τα δεξιά. Επιμένει ωστόσο πως ο όμορος στο ΚΙΝΑΛ χώρος είναι αυτός του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο πρέπει να ανοίξουν δίαυλοι επικοινωνίας και υπενθυμίζει ότι το ίδιο έκανε και ο Αν. Παπανδρέου στο παρελθόν με πολλά στελέχη της Αριστεράς.
Παραδέχεται πως η ΝΔ έχει την στήριξη των ΜΜΕ αλλά, αξιολογεί πως αυτό δεν διασφαλίζει την παραμονή της στην εξουσία: «Έχετε δει εσείς κάποια μέτρα για τους φτωχούς ανθρώπους; Θα έχουμε αντίδραση των φτωχών»/