ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΜΜΕ δίνουν γραμμή την κυβέρνηση για τη Novartis

Το σχέδιο «αναστροφής» του σκανδάλου Νοβάρτις, είναι περισσότερο καταχθόνιο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Παραπέμπει σε ελεεινές περιπτώσεις της Ιστορίας, όταν οι θύτες έστηναν δίκες για τα θύματα και οι άνομοι αναλάμβαναν την επιβολή της νομιμότητας.
Φάνηκε με την πρόσκληση του Κ. Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Για την..
ακρίβεια φάνηκε με την αξιοποίησή της από τα ΜΜΕ, που μετέχουν σε μια διαστροφική επιδίωξη. Να απαλλαγούν οι -όποιοι -εμπλεκόμενοι και να τιμωρηθούν όσοι προσπαθούν να βρεθεί η αλήθεια και να αποδοθεί Δικαιοσύνη: από τους μάρτυρες μέχρι τους… εισαγγελείς της υπόθεσης.
ΜΜΕ που συνήθως δίνουν γραμμή στην κυβέρνηση και θέτουν το πλαίσιο στο οποίο οφείλει να κινείται, μετέτρεψαν τον Φρουζή από ύποπτο και κατηγορούμενο, σε αξιόπιστο κήρυκα αληθείας.
Κατ’ αυτούς για να επιμένει ο Φρουζής ότι δεν λάδωσε, δεν λάδωσε. Ούτε πολιτικούς που λένε ΝΔ και Κινάλ, ούτε γιατρούς που συμπληρώνει ο ίδιος. Για να λέει ότι η εισαγγελέας Τουλουπάκη «δεν έκανε καλά τη δουλειά της», είναι… ύποπτη και πρέπει να συλληφθεί- ίσως από τον ίδιο τον Φρουζή.
- απόσπασμα από κείμενο του Γ. Λακόπουλου στο «Ανοιχτό Παράθυρο» υπό τον τίτλο «Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας; Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας μπορεί να το αποδείξει…» (ολόκληρο ΕΔΩ)