ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Αλλάζουν τους κώδικες για τους εγκληματίες του λευκού κολάρου

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Open» και τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη:
➤ Η κυβέρνηση της ΝΔ αλλάζει τους ποινικούς κώδικες για να κάνει deals με τους τραπεζίτες και τους εγκληματίες του λευκού κολάρου. Υπάρχουν σε εξέλιξη ποινικές διώξεις για δεκάδες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ..
➤ Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια προσπάθεια απαξίωσης τόσο του θεσμού όσο και του προσώπου. Δεν είναι διοικητής ΔΕΚΟ ο ΠτΔ για να εκλέγεται από μια μειοψηφία των αντιπροσώπων της εθνικής αντιπροσωπείας.
➤ Το ζήτημα των Εξαρχείων δεν αντιμετωπίζεται μέσα από επικοινωνιακού χαρακτήρα εφόδους. Χρειάζεται η ενεργή παρουσία των πολιτών, με δράσεις κοινωνικοποίησης και πολεοδομικές παρεμβάσεις. 
➤ Έχουμε μια νεοσυντηρητική κυβέρνηση, με υπερδεξιούς Υπουργούς, που ασκεί πολιτική βασιζόμενη στο δόγμα «νόμος και τάξη». Η μεγάλη συμμετοχή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου οφείλεται στο ότι έχουν προκληθεί τα αντανακλαστικά του δημοκρατικού κόσμου και της νεολαίας.