ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Στον Σωκράτη Κόκκαλη (ξανά) το Flash.gr

Το ιστορικό portal επέστρεψε στα χέρια του επιχειρηματία, έπειτα από 10 χρόνια.
Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, το Υπουργείο Οικονομικών δέχτηκε την κατοχύρωση του ονόματος και του νέου λογότυπου (φώτο) του Flash.gr από την «Sportnews Υπηρεσίες Διαδικτύου Α.Ε.», με ημερομηνία κατάθεσης αίτησης..
την 31η Ιανουαρίου. Ήδη πάντως, όποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα βλέπει μόνο μια μαύρη εικόνα, πιθανότατα «test card».
Η εν λόγω εταιρεία είναι συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη, και ήταν η προηγούμενη ιδιοκτήτρια του ιστοτόπου. Μετά την πώληση του Flash 96 και του Flash.gr στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το 2009, η «Sportnews» έθεσε σε λειτουργία το Nooz.gr, μεταφέροντας εκεί το ενημερωτικό κομμάτι του ιστορικού portal. Η έδρα της είναι η ίδια με τα παλιά στούντιο του Flash 96, στην Λεωφόρο Κηφισίας 64.
Η παραπάνω εξέλιξη με το Flash.gr δεν επηρεάζει (προς το παρόν) τον Flash 96, ο οποίος συνεχίζει να ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.
- πηγή: e-tetradio